Jump to content
Cover for Kärlek på menyn
Isbn: 978-91-7771-211-4
Publisher: Printz Publishing
Category:
Novels
Accessible since: May 2019

E-book

Kärlek på menyn

Första delen i serien om Café Havsbris!


På toppen av en klippa i Dorset ligger Café Havsbris. Ett café där människor får vara sig själva, dit främlingar kan söka sig för sällskap och där maten alltid tröstar magen. Hit kommer änkan Laura en sommar, tillsammans med sina två barn. Dels behöver hon ett jobb, och caféet kan erbjuda henne det, men framför allt behöver hon en nystart och en flykt från sorgen som riskerar att kväva henne. 

Det lilla samhället sveper snabbt in Laura i sin magi, och kanske finns det hopp för framtiden. Kanske kan Laura till och med lära sig älska igen. 

Debbie Johnson är en brittisk författare som med lika delar humor och värme charmar läsare med sina historier. Kärlek på menyn är den första delen i en lång serie om Café Havsbris, och de unika karaktärer som vistas där.

”En ljuvlig, känslosam och rolig historia.” – Milly Johnson

Debbie Johnson bor i Liverpool där hon ägnar sig åt att skriva, att se efter en hord med barn och djur och att inte göra några hushållssysslor. Hennes serie om Café Havsbris har blivit mycket välläst i England. Du kan få veta mer på www.debbiejohnsonauthor.com och följa på henne på Twitter: @debbiemjohnson. 

 

 


Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone